Referenties

Hieronder vindt u enkele reacties van tevreden relaties:

Zo’n gave auto in de sneeuw: unieke plaatjes!

Iets waar je lang naar uit kijkt en eigenlijk zo voorbij vliegt. Voor het vervoer hadden we de Bentley gehuurd compleet met chauffeur. De dag kon beginnen van foto's maken op het strand tot het stadhuis in Gouda, de chauffeur (geheel in stijl) heeft ons overal netjes gebracht. Ondanks de kou een zeer geslaagde dag! En zo een gave auto in de sneeuw die plaatjes zijn uniek, echt een aanrader!!

Maarten (en ook John) bedankt voor de service en heel veel succes met het bedrijf!

Manon Schoone

Chique entourage: zelfs een chauffeur helemaal in stijl!

Lang hebben we uitgekeken naar onze trouwdag en om deze compleet in stijl mee te maken hebben we lang gezocht naar een exclusieve auto met uitstraling van stijl, kwaliteit en vooral een chique entourage hebben we gekozen om te zoeken naar een Bentley uit de jaren 60.

We kwamen na veel zoeken uit bij www.uniektrouwvervoer.nl welke er een had staan in nieuwstaat. Prachtig licht crème interieur en hij zag eruit als nieuw. Nu wilden wij graag passend een chauffeur helemaal in stijl en dit werd allemaal volgens onze wens geregeld.

Maarten nogmaals bedankt voor het regelen van de professionele service en we hebben genoten van de auto en veel bekijks gehad.

Wie wil er nou niet in een Ferrari rijden?

Twee weken geleden zijn wij getrouwd en hebben wij de Ferrari Mondial gehuurd! ‘s Morgens kwam Maarten van der Putten de auto brengen en na een korte uitleg kon ik mijn vrouw gaan ophalen. Die auto heeft echt een geweldig geluid en wat een power zit er in dat ding! Alle gasten waren enorm jaloers op ons! Wie wil er nou niet in een Ferrari rijden? Dit was echt de mooiste dag uit ons leven! Maarten, nogmaals onwijs bedankt voor de goede service en ga zo door met je bedrijf! Echt een aanrader!

Geslaagde open dag, mede door de Ferrari!

Onlangs organiseerden wij op ons bedrijf een Open Dag voor onze klanten. De klanten waren met hun volledige gezin uitgenodigd. Als een van de eye catchers hadden we de Ferrari Mondial QV van Van der Putten gehuurd. Vooraf goed afgesproken dat het wel herkenbaar moest zijn dat de Ferrari die bewuste dag van “ons” zou zijn. Van der Putten heeft toen in overleg met ons onze logo’s op de Ferrari aan laten brengen voor een zeer schappelijke prijs en keurig netjes! De auto heeft ‘s morgens bij de entree gestaan waar hij al gretig aftrek vond bij vooral de vaders en de jeugdige bezoekers. In de middag hadden mensen ook nog de kans om een stukje met de Ferrari mee te rijden. Nog steeds krijgen we hier zeer positieve reacties op! De Ferrari heeft zonder meer bijgedragen aan het doen slagen van onze Open Dag!

Een grandioos 'welkom'-gevoel!

Een aantal dagen geleden had ik wat belangrijke klanten op bezoek. Om deze heren een grandioos ‘Welkom’-gevoel te geven heb ik bij Van der Putten een witte Cadillac stretched limousine met chauffeur gehuurd die eerst mij heeft opgehaald op kantoor. Daarna ben ik met de limousine meegereden naar Schiphol om daar mijn belangrijke klanten op te halen. Met een chauffeur volledig in stijl en die niet te beroerd was even te helpen met de bagage en dergelijke heb ik een verpletterende eerste indruk op mijn klanten kunnen maken. Zeker voor de prijs die we vooraf al hadden afgesproken had ik dit niet willen missen. Helemaal goed!